Betaling

Betaalmogelijkheden bij Schipverven.nl

Bij Schipverven.nl kunt u op verschillende manieren uw order betalen. De betaling van de order is ook bepalend voor de levertijd. Bij betaling via IDeal wordt maximale veiligheid gegarandeerd voor de betaaltransactie. Hieronder kunt u meer informatie over de verschillende betaalopties van Schipverven.nl vinden.

Betaling via IDeal

IDeal is de meest gebruikte, voordeligste en de snelste manier van betalen. Deze gratis betaalmethode kunt u direct toepassen bij het orderproces en de afhandeling loopt gewoon via uw eigen bank volgens de bekende instructies. Wanneer u via IDeal wilt betalen kunt u deze optie kiezen bij de bevestiging van uw order in de webshop.

Betaling contant of pin (bij afhalen bestelling) 

Wanneer u uw order komt afhalen bij Schipverven.nl, kunt u ervoor kiezen om contant te betalen of te pinnen. Bij het afronden van uw order kunt u aangegeven om de bestelling af te halen. Hierbij kunt u ook aangeven om als betaaloptie te kiezen voor contante betaling bij afhalen. Deze betaaloptie kunt u alleen gebruiken als u de order komt afhalen.

Meer informatie over de betalingsmogelijkheden van Schipverven.nl? Raadpleeg onze Vraag & Antwoord of neem telefonisch contact met ons op.