Hempadur Mastic 45880/45881

HEMPADUR MASTIC 45880/45881 is een high-build tweecomponenten epoxyverf met polyamide adduct verharder en een hoog vaste-stofgehalte.

Specifications
€ 447,46 € 369,80

Maximum 5 characters

HEMPADUR MASTIC 45880/45881 is een high-build tweecomponenten epoxyverf met polyamide adduct verharder en een hoog vaste-stofgehalte. Het product vormt een harde en taaie coating en is goed bestand tegen vocht. Verhardt bij lage temperaturen.


Toepassing:


Als zelf-primend, oppervlakte tolerant verfsysteem of als tussen- of toplaag in “heavy duty” verf systemen waar een lage VOS en een hoge laagdikte opbouw gewenst zijn. Veelzijdige verf volgens specificatie te gebruiken voor onderhoud en kleine reparaties op ondergedompelde onderdelen inclusief ballast tanks en onderwater schip speciaal in die gevallen, waar het gebruik van weinig soorten producten verkozen wordt boven meer gespecialiseerde verven. Kan gespecificeerd worden waar langere overschildertijden voor polyurethaan top lagen vereist zijn (typische “travel coating”). Kan aangebracht worden direct op doorgeharde zink silicaat (GALVOSIL producten) of gemetalliseerde oppervlakten om de kans op “popping” te verkleinen. Als toplaag waar het normale cosmetische voorkomen van epoxy verven bij buiten toepassing acceptabel is.


Productdocumentatie:


Productblad


Kleurkaarten:


Kleurkaart Hempel


RAL Waaier

Specifications
Levering Direct leverbaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hempadur Mastic 45880/45881