Over Schipverven.nl

Wie zijn wij?

Schipverven.nl is een (online) leverancier van Marine en Protective Coatings, met een persoonlijke aanpak. Ons doel is om een platform te creëren waar u als klant terecht kunt voor informatie, (technisch) advies en de juiste coating voor uw schip. Schipverven.nl speelt in op actuele ontwikkelingen, zoals het aanbod van nieuwe producten en de gevolgen van wet en regelgeving met betrekking tot het verfsysteem. Vanuit een persoonlijke, flexibele en servicegerichte aanpak staat het opbouwen van een duurzame relatie centraal.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aanbod

In de online verfwinkel van Schipverven.nl kunt u eenvoudig en op elk moment de juiste verf bestellen. Als verfleverancier willen wij er zeker van zijn dat wij producten van degelijke kwaliteit leveren. Daarom verkopen wij een geselecteerd aantal topmerken, waaronder Sigma Coatings, Nelf MarinePaints, International Marine, Hempel, Epifanes en Werdol en andere merken. Tevens kunt u ook terecht voor een ruime keuze uit verf materiaal, ontroest- en schuurmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en polijstmiddelen. Dankzij de efficiënte samenwerking met onze leveranciers kunt u profiteren van concurrerende prijzen.

Technische Service

Heeft u specifieke vragen of wilt u advies bij het kiezen van de juiste verfproducten? Onze technische service speelt in op veelgestelde vragen, voorkomende problemen, een goede voorbehandeling, applicatie en verschillende verfsystemen. Daarnaast kunt u met onze kleurenservice de verschillende kleurenwaaiers bekijken en kleureninspiratie opdoen.

Voor een oplossing op maat of een specifieke vraag, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bezorging

U heeft de juiste producten besteld, en nu? Schipverven.nl heeft de volgende mogelijkheden om uw bestelling te leveren:

Levering op uw of een gewenst waladres

Levering bij u aan boord

Uw bestelling afhalen bij het afhaaldepot van Schipverven.nl

Voor het leveren van uw bestelling aan boord of op een waladres worden bezorgkosten in rekening gebracht, die in verhouding staan met het orderbedrag.

meer over Schipverven.nl:

Vraag en Antwoord (klantenservice) »

Betaling van uw order »

Contact en Bedrijfsgegevens »