Prep 88 (Waterbased Cleaner)

Prep® 88 reinigt ondergronden en behandeld het voor, zodat schuren niet noodzakelijk is.

€ 169,92 € 140,43

Prep® 88 reinigt ondergronden en behandeld het voor, zodat schuren niet noodzakelijk is.


Toepassingen:


Het is makkelijk aan te brengen met roller en/of kwast. Prep® 88 is een watergedragen product en daardoor minder milieu belastend en beter voor uw gezondheid. Voordat nieuwe verflagen aangebracht kunnen worden dient er altijd voor gezorgd te worden dat de ondergrond schoon en vetvrij is, maar zeker net zo belangrijk is dat de ondergrond een goed hechtprofiel heeft. Tot op heden gebeurde dit door de ondergrond goed op te ruwen/schuren. Zeker op dekken, gangboorden, ruim, vlak en zijde kost dit veel tijd, energie en schuurmiddelen. Ook voor het milieu en de persoonlijke gezondheid, is de stof die hierdoor ontstaat niet gewenst. Prep® 88 zorgt dat schuren, om een goede hechting te verkrijgen, tot het verleden behoort. Het product reinigt alle soorten ondergronden (verfproducten) en is dus geschikt bij dokkingen, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouwprojecten over het gehele schip. Prep® 88 is makkelijk aan te brengen met spuit (geen hoge druk), roller, kwast of zelfs met een mop. Na aanbrengen moet het product 5 tot 10 minuten inwerken, waarna het oppervlak afgespoeld kan worden met schoon water. Na het opdrogen van het oppervlak kan de nieuwe verflaag aangebracht worden.


Bij de meeste werkzaamheden kan het product verdunt worden 1:2 (Prep® 88 : water). Bij erg vervuilde ondergrond kan Prep® 88 onverdund aangebracht worden. Prep® 88 is een watergedragen product, die geen fosfaten, halogenen, chloren, petroleum destillaten of oplosmiddelen bevat en voldoet dus aan strengste ARBO-wetgeving. Het product is tevens biologisch afbreekbaar waardoor het milieu minder belastend is.


Gebruiksinstructie:


1. Breng de prep 88 aan met roller, kwast, mop of spuit (let op!: Géén hogedruk);


2. Laat het product 5 tot 10 minuten inwerken, maar laat het niet opdrogen. Bij een sterke mate van verontreiniging kan schrobben een positieve bijdrage leveren;


3. Spoel het oppervlak goed af met schoon water. Al het Prep 88 moet weggespoeld worden;


4. Hierna kan de nieuwe verflaag aangebracht worden. Let op!: Het product niet tijdens vorst aan brengen en wanneer het oppervlak warm is dient het van te voren nat gespoten te worden. 


Productdocumentatie:


Productblad


Veiligheidsblad

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prep 88 (Waterbased Cleaner)