Sigma Antiskid Powder 32020002 (Antislippoeder)

Antislippoeder voor in de verf op dekken en gangboorden

Specifications
€ 282,26 € 233,27

Waarom antislip op de dekken en gangboorden?


Vandaag de dag gebeuren er nog te veel ongelukken die (mede) veroorzaakt worden door gladde gangboorden en dekken. Om uitglijden te voorkomen kunt u ervoor kiezen om op uw dek een antisliplaag aan te brengen. Dit doet u door antislipkorrels aan het verfsysteem toe te voegen. Bovendien wordt de regelgeving per 01-01-2012 aangescherpt (artikel 11.02, ROSR) en moeten de gangboorden veiligheid bieden tegen uitglijden. Antislip heeft vanzelfsprekend een ‘slipvaste’ werking en daarom een lange levensduur.


Hoe kan antislippoeder in de verf verwerkt worden?


Antislippoeder kan aan de verf worden toegevoegd (zie 1 op de foto), of kan worden ingestrooid in de natte verf (zie 2 op de foto).


Een 'fijn' antislipeffect op uw dek of gangboord (zie 1 op de foto): Vermeng de Sigma Antiskid Powder 32020002 door de verf (80 gram per liter).


Een 'Middelmatig' antislipeffect op uw dek of gangboord (zie 2 op de foto): Strooi de natte verf volledig in met Sigma Antiskid Powder 32020002. Vervolgens kunnen na het drogen de restanten met een zachte borstel (voorkeur: luiwagen) worden weggeveegd. Hierna volgens instructies een tweede laag verf aanbrengen.


Let op: Wanneer de Sigma Antiskid Powder is toegevoegd aan de verf, moet de verf regelmatig worden geroerd. Dit komt omdat de antislippoeder onder in de pot kan zakken. De Sigma Antiskid Powder 320002 is gemaakt van gemalen walnoten, wat ervoor zorgt dat de poeder niet snel onder in de pot zakt tijdens de verwerking. Antislippoeder kan in alle één- en tweecomponenten verfstymenen van Sigma Coatings worden toegepast.

Specifications
Levering Direct leverbaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sigma Antiskid Powder 32020002 (Antislippoeder)